Om Holbæk Rørmontage

Holbæk Rørmontage ApS blev stiftet d. 1. januar 1964 af Keld Mortensen og Svend Fårborg. I de første år var værkstedet på Gl. Kirkevej i Holbæk, men 10 år senere blev der bygget et nyt værksted på den nuværende adresse Tåstrup Møllevej 4 B. i Holbæk.

April 1995 blev Thorbjørn Mortensen den nye ejer af Holbæk Rørmontage ApS.

I 2016 blev firmaet Henrik Kjær VVS opkøbt af Holbæk Rørmontage ApS.

Firmaet har gennem årene uddannet et stort antal lærlinge, flere med udmærkelser, og for tiden er der 5 faguddannede VVS-montører ansat i firmaet.

hrmontage (3)

TEKNIQ

Holbæk Rørmontage ApS er underlagt VVS-kontrol ved TEKNIQ. TEKNIQ Kvalitet er en landsdækkende kontrolinstans, som sørger for at tjekke og efterprøve vores løsninger. På den måde er kunden altid sikker på vores arbejde.

VVS Garanti

Hos Holbæk Rørmontage ApS er vi medlem af DS Håndværk & Industri (DS Garanti) samt ESS Energibranchens Service Sammenslutning, som er din garanti som kunde for godt håndværk uden fejl og mangler.

Håndværkergaranti

Holbæk Rørmontage ApS er medlem af Håndværkergaranti, hvor du som kunde får et sikkerhedsnet, der hjælper dig, hvis der er fejl og mangler ved det udførte arbejde. På den måde kan du være tryg ved os som håndværkere.